Padbol Sweden i ny konstellation – Välkommen Jiloan Hamad!


Padbol Sweden har under vår och sommar 2018 genomfört omorganisation inför en spännande tillväxtframtid för Padbol i Sverige och kan nu – till vår stora glädje – presentera den nya organisationen med landslagsmeriterade Jiloan Hamad i spetsen.

Jiloan – med rötter i Örebro där Padbol år 2013 tog sin start i Sverige – säger så här om sitt engagemang i Padbol Sweden:
– ”Efter att ha lirat Padbol för första gången i våras väcktes en enorm nyfikenhet och vilja att vara med och få denna sport till fler arenor och platser i Sverige. Padbol är en sport som passar alla och när jag för första gången gick in i en bur och lirade i Örebro kände jag: Det här måste vi få ut till allmänheten så alla får se hur roligt det är att spela Padbol! Jag är övertygad om att Padbol kommer växa snabbt och bli en favorit hos svenska folket”.

Tillsammans med övriga partners i Padbol Sweden kommer Jiloan alltså med stort engagemang verka för att sporten Padbol ska växa och bli tillgänglig för en bred publik över hela landet inom de närmsta åren.
– ”Detta är en enormt häftig sport oavsett om du vill spela för motion, träning eller helt enkelt bara för att umgås med vänner under de roligaste av former. Jag ser som sagt en otroligt häftig framtid för den här sporten och inget skulle göra mig gladare än att få vara del av att göra den lättillgänglig för alla bollälskande tjejer, killar, kvinnor och män där ute i vårt avlånga land”.

Vi välkomnar Jiloan till teamet och ser med tillförsikt fram emot framtiden!

För frågor kring Padbol samt hur Ni kan ta del av sportens framfart, välkommen att Kontakta Oss!

Padbol Sweden är licensierad återförsäljare och uthyrare av Padbolbanor i Sverige.
Padbol Sweden verkar för att marknadsföra samt göra sporten Padbol tillgänglig för en bred publik i Sverige.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *